Kurti, Nagavci e Bulliqi vejnë gurthemelin e shkollës “Isa Boletini” në Podujevë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në ceremoninë e vënies së gurthemelit të Shkollës së Mesme Ekonomike “Isa Boletini” në Podujevë.

Bashkëpjesëmarrës me Kurtin do të jenë edhe kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi dhe ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci.

Vënia e këtij gurthemeli nis nga ora 11:00 në kompleksin e shkollave të mesme, “Aleksandër Xhuvani” dhe “Fan S. Noli”, Podujevë.

Go to TOP