Katër vajza në nominim, kjo banore la shtëpinë e Big Brother VIP

Sara Karaj është banorja që u eliminua mbrëmë nga Big Brother VIP.

Ajo ishte në nominim me tre vajza të tjera, Roza, Ilnisa dhe Françeska.

Publiku ka vendosur të shpëtojë banoret e tjera, por Sara nuk ka arritur ta kapërcejë këtë nominim të vështirë.

Sara Karaj nuk ka as biletë fati sepse hyrja e saj disa javë pas nisjes së spektaklit nuk ia mundësonte këtë.

Kështu ajo ndërpreu përfundimisht rrugëtimin brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Go to TOP