Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kapen mat, Sergei i ‘Love Island Albania’, në romancë me ish-banoren e ‘Big Brother’ (Foto)

Thuhet se Sergei pas largimit nga Love Island Albania nuk ka humbur kohë dhe ka nisur një romancë të re.

Ish-konkurrenti po shijon disa ditë pushimi me ish-banoren e ‘Big Brother’, Fiorentina Halili.

Ndjekësit kanë vënë re se Sergei dhe Fiorentina në postimet e tyre në Instagram, shfaqen në të njejtin vend por jo bashkë, për të mos i rënë në sy publikut.

Për më tepër ata kanë nisur të ndiqen në Instagram duke i shtuar dyshimet.

Go to TOP