SRB-BIH-HR

Kandidat za gradonačelnika Prizrena ispred NISMA-e: Zafir Berisha

Na današnjem sastanku članova glavnog odbora NISMA za Prizren u hotelu Kështjella u vlasništvu Zafir Beriše Socijaldemokratska inicijativa NISMA i njen predsjednik Fatmir Ljimaj održali su sastanak posle kojeg su najavili da će Zafir Berisha biti kandidat ovog subjekta za gradonačelnika Prizrena. Iz ove stranke se kaže da je ogranak Inicijative u Prizrenu već u fazi imenovanja liste kandidata za odbornike Skupštinu opštine Prizren.

Potpuna obavijest:
Zafir Berisha ozvaničen je kao kandidat Socijaldemokratske inicijative NISMA za gradonačelnika Prizrena.

Predsjedavajući Socijaldemokratske inicijative, Fatmir Ljimaj, sa saradnicima centralnog rukovodstva danas je boravio u gradu Prizrenu, gde su se sastali sa novom upravljačkom strukturom našeg ogranka u Prizrenu.

Na ovom sastanku ključna tema razgovora bila je priprema za lokalne izbore, u kojem slučaju je ona i ozvaničena. Zafir Berisha, kao kandidat za gradonačelnika Prizrena, na lokalnim izborima koji će se održati u oktobru ove godine.

Takođe, ogranak NISMA u Prizrenu već je u fazi imenovanja kandidata za odbornike Skupštinu opštine Prizrena.

Predsjednik Ljimaj želi uspjeh kandidatu za gradonačelnika Prizrena i cijeloj Socijaldemokratskoj strukturi u ovoj opštini, zbog velike posvećenosti koju su pokazali i traži još veću posvećenost kako bi građani, nakon oktobarskih izbora, imali lokalnu vladu i napravili pozitivne promene za Prizren i građane koji tamo žive i rade.