Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kaderi e ngacmon Shqipen: E ndjejë një energji, po dashurohet me Ardin

Dy banorët e ri që u bën pjesë e Big Brother VIP Kosova 2, Mirdon Pacolli dhe Ardi Gashi po marrin vëmendje të madhe.

Madej Ardi tashmë duket se ka treguar pëlqimin që ka për Shqipen duke diskutuar dhe krijuar situata qesharake rreth kësaj.

Edhe banorët e tjerë të shtëpisë janë përshirë së fundmi në këtë, madje Kaderi, Alby, Lumbardhi dhe Blero e kanë ngacmuar Shqipen në lidhje me banorin e ri.

Banorja nga Prizreni, Kaderi ajo që i tha Shqipes se po ndjen një energji që ajo do të dashurohet me Ardin.

Ndërsa, Alby i tha se “unë e di çfarë djali do Shqipe, ma ke thënë”.

Kurse, Lumbardhi i tha se Shqipes se Ardit po ia rregullon shtratin më mirë se secilit banor.

Megjithatë, mbetet të shihet në vazhdim nëse do të lind dicka mes Shqipes dhe banorit të ri.

Go to TOP