Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kaderi dhe Blerando sjellin humor në shtëpi me imitimin e Bucit dhe Veronës

Natën e kaluar, në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova 2, hyri në shtëpi e dashura e Bucit, Verona.

Verona hyri në shtëpi pasi “Vëllai i Madh” inicioi lojën “ngriva-shkriva”, një moment i papritur që erdhi në një kohë kur Buci kishte filluar të bëhej shumë i afërt me Santianen.

Hyrja e Veronës në shtëpi shkakoi një tension të madh. Ajo hyri brenda, i hodhi një vështrim të shpejtë banorëve, për t’u drejtuar më pas te Buci duke i thënë: “Çoje krytë”.

Foto: Screenshot/YouTube

Kjo skenë u tërhoq vëmendjen e të gjithëve, dhe më vonë Kaderi, së bashku me Blerandon në rolin e Bucit, vendosën të ribëjnë skenën në mënyrë humoristike.

Kaderi u ngrit dhe me një frymë loje nisi të imitojë Veronën, ndërsa Blerando u përfshi në lojë duke imituar reagimin e Bucit.

Foto: Screenshot/YouTube

Buci dhe Lumbardhi, të cilët ishin të pranishëm gjatë kësaj skene, nuk mundën t’i mbajnë të qeshurat.

Go to TOP