John Cena njofton se do të tërhiqet nga World Wrestling Entertainment

Aktori dhe mundësi amerikan, John Cena ka njoftuar zyrtarisht tërheqjen e tij nga garat në eventet World Wrestling Entertainment (WWE).

Cena e bëri njoftimin përpara një turme të mbushur plot dhe entuziaste në ngjarjen e “Money in the Bank” në Toronto, Kanada, dhe tha se konkurrenca e tij përfundimtare do të ishte diku në vitin 2025.

Ai i tha turmës se kishte parë “valë të pabesueshme prosperiteti” dhe “vështirësi të jashtëzakonshme” në WWE që kur u bashkua me më shumë se dy dekada më parë.

47-vjeçari iu bashkua WWE në vitin 2001 dhe konsiderohet si një nga mundësit më të mirë të të gjitha kohërave, pasi ka arritur statusin e kampionit të botës 16 herë.

Cena sugjeroi që një paraqitje në Wrestlemania në 2025 është vendi ku karriera e tij në WWE do të përfundojë.

Go to TOP