Holandë-Francë, pjesa e parë mbyllet pa gola

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes Holandë-Francë, në kuadër të Grupit D.

Të dyja ekipet shfaqën lojë të mirë dhe me disa raste shënimi, por asnjëra nuk e gjetën rrugën e golit.

Go to TOP