Gruaja e Mefail Bajqinovcit përzgjedhet shefe e repartit të Patologjisë në SHSKUK

Gruaja e deputetit të VV-së, Mefail Bajqinovci, nuk do të jetë më infermiere e thjeshtë në SHSKUK. Ajo tash e tutje do të jetë shefe e infermiereve të një reparti.

Sevime Kamberi-Bajqinovci është përzgjedhur kryeinfermiere në repartin e Patologjisë në kuadër të Klinikës së Gjinekologjisë.

Gazeta ka provuar ta kontaktojë deputetin Bajqinovci, mirëpo i njëjti nuk i është përgjigjur telefonatave.

Përzgjedhjen e Sevime Kamberi-Bajqinovcit në krye të repartit të Patologjisë e ka konfirmuar drejtori i Klinikë së Gjinekologjisë në QKUK, Zef Ndrejaj. Derisa e vlerësoi Kamberi-Bajqinovcin si kandidaten më të mirë për këtë pozitë.

Kandidatja të cilën e cekni ju (Sevime Kamberi-Bajqinovci) në testin të cilit ju ka nënshtruar ka treguar sukses shumë të mirë dhe ka plotësuar kushtet më shumë në krahasim me kandidatët tjera për t’u përzgjedhur”, tha Ndrejaj.

Ai ka thënë se për pozitën të cilën ka kandiduar bashkëshortja e Bajqinovcit, nuk ka asnjë ankesë.

Ne atë pozitë ku ka kandiduar ajo nuk ka asnjë ankese apo vërejtje nga kandidatët tjerë”, u shpreh ai.

Sipas tij, janë përzgjedhur kandidatët të cilët kanë treguar njohuri më të larta  dhe të mjaftueshme në testin me shkrim dhe intervistën me gojë.

Sevime Kamberi-Bajqinovci është vlerësuar me 59.5 pikë në testin me shkrim dhe 25.1 pikë në intervistën me gojë, në total gjithsej 84.6 pikë.

Në konkursin e hapur me 23 mars për Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK janë përzgjedhur edhe shefat për 10 reparte.

Go to TOP