Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Gati për Shën Valentin, Flori Mumajesi e puth Efin

Është afër festa e Shën Valentinit dhe shumë prej të famshmëve kanë nisur postimet dedikuar partnere-ve/es.

Një urim i tillë erdhi edhe nga Efi Dhedhes dhe Flori Mumajesi.

Me një fotografi ku shihet Flori duke e puthur ne faqe ajo bëri mbishkrimin e papritur.

“Gëzuar Shen Valentini”, shkroi ajo.

Kujtojmë që për dyshen nuk ka pasur thashetheme që mund të ketë diçka më shumë se miqësi.

Go to TOP