Fillon takimi i Vjosa Osmanit me kryetarët e komunave

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, po zhvillon takim me Këshillin e Kryetarëve të Komunave të Kosovës.

Aty e para e shtetit u prit nga kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës, njëherësh kreu i Ferizajt, Agim Aliu si dhe kryesia e këtij Asociacioni.

Veç si pjesëmarrëse, kryetarja e Kosovës do të mbajë edhe një fjalë përshëndetëse për të pranishmit, teksa temat të cilat do të diskutohen në këtë organizim janë roli i komunave në parandalimin e dhunës me bazë gjinore, zhvillimi i turizmit, bashkëpunimi i Presidencës me Komunat nëpër projekte si dhe sfidat e pushteteve lokale.

Pos fjalimeve të kreut të AKK-së, Aliu dhe atij të presidentes Osmani, pjesa tjetër e diskutimeve po zhvillohen me dyer të mbyllura.

Go to TOP