Euro 2024 vjen sot me tri ndeshje

Euro 2024 vazhdon sot me ndeshjet e radhës.

Nga ora 15:00 do të zhvillohet takimi i parë i Grupit E, ku do të ndeshen Rumania dhe Ukraina.

Pas kësaj ndeshje, në ora 18:00 do të luhet ndeshja tjetër e të njëjtit grup ndërmjet Belgjikës dhe Sllovakisë.

Nga ora 21:00 do të zhvillohet ndeshja e mbetur e Grupit D në mes të Austrisë dhe Francës.

Go to TOP