Egla, Ilnisa dhe Romeo i shpëtojnë nominimit

Publiku ka vendosur që banorët që mund të qëndrojnë në shtëpi janë Egla, Ilnisa dhe Romeo.

Në nominim ishin Ilnisa, Romeo Meritoni, Graciano, Egla dhe Roza.

Roza, Graciano dhe Meritoni rrezikojnë të largohen përfundimisht nga shtëpia e Big Brother VIP Albania.

Atë që largohet mund ta shpëtoj vetëm bileta e kthimit.

Go to TOP