Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Edona James befasohet nga nëna dhe vëllai i saj në Big Brother VIP Kosova 2

Edona James ka krijuar fansa të shumtë dhe është shndërruar në një personazh shumë të dashur nga publiku.
Ajo në fillim ishte skeptike për paraqitjen e saj, ndonëse mendonte se loja në BBVK nuk do t’i zgjaste shumë.
Asaj në spektaklin e sotëm (e hënë) iu prezantua një klip, rrugëtimi i saj në Big Brother për më shumë se një muaj.
Pas kësaj, transgjinores nga Suhareka iu bë edhe një befasi nga ‘Vëllai i Madh’.
Në shtëpinë më të famshme në Kosovë, gjegjësisht në oborr, po e prisnin e ëma dhe i vëllai i saj, Kushtrimi.
Ajo u emocionua në masë të madhe kur u takua me familjarët, megjithëse tha se nuk e priste vëllain.
Sikurse nëna ashtu edhe vëllai e përgëzuan për lojën dhe për atë që ka shfaqur në BBVK.

Ata i dëshiruan suksese të mëtutjeshme dhe ta vazhdojë lojën siç ka qenë deri më tani.

Go to TOP