Dy traditat e Brukselit në pritje të mbrojtjes nga UNESCO

Kryeqyteti i Belgjikës po kërkon mbrojtjen e dy prej traditave të tij historike – shfaqjen me kukulla dhe një qilim prej lulesh, që shtrohet çdo dy vjet para ndërtesës së Komunës së Brukselit – përmes shpalljes së tyre si trashëgimi kulturore jomateriale nga Organizata për Edukim, Shkencë dhe Kulturë e Kombeve të Bashkuara, e njohur si UNESCO.

Go to TOP