Dy persona kanosin policët në Prishtinë, dërgohen në mbajtje

Dy persona kanë kanosur zyrtarët policorë në Prishtinë.

Sipas raportit 24 orësh, kanosja ka ndodhur gjatë trajtimit të një rasti që ka ndodhur në mes të disa personave, dy të dyshuarit meshkuj kosovarë kanë kanosur zyrtarët policor.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i cili ka udhëzuar që rasti të inicohet si më lartë dhe dy të dyshuarit të dërgohen në mbajtje.

Go to TOP