Horoskopi

Dy çiftet e zodiakut të destinuara për të dështuar

Ujori dhe Gaforrja: Nëse sapo keni njohur djalin e ëndrrave atë që keni dashur gjithmonë, por që ‘’fakteqësisht’’ është Gaforre, mos e lini veten të përfshiheni nga emocionet dhe entuziasmi pasi me shumë gjasa raporti juaj do të funksionojë. Ujori e do shumë lirinë lirinë dhe pavarësinë etij, kurse Gaforrja nga ana tjetër ka tendencën të jetë kërkuese. Jo vetëm kaq, në përgjithësi Gaforret kërkojnë shumë dashuri, kujdes dhe të jenë në qender të vëmendjes. Sa keq që Ujori, një egoist i pandreqshëm, nuk mund t’ua ofrojë këto gjëra. Shigjetari dhe Demi: Mos guxoni ‘’kurrë’’ të bashkoni një Dem dhe Shigjetar pasi gjërat mund të dalin jashtë kontrollit dhe më pas do t’ju duhet të vuani ju pasojat e lidhjes më të shkurtër që mund t’ju kenë zënë sytë. Është pak e besueshme që këto dy shenja të horoskopit të jenë të lumtur bashkë, përkundrazi shumë shpejt ato fillojnë të pengojnë njëra-tjetrën. Shigjetari është një shenjë që i do shumë sprovat dhe aventurat, i pëlqen të luajë me rrezikun dhe të sfidojë gjithmonë veten, si dhe lodhet shpejt nga një lidhje dashurie. Demi nga ana tjetër është shenjë që qëndron me këmbë në tokë, dashuron gjestet romantike dhe kërkon një marrëdhënie të vërtetë, jo thjesht sa për të kaluar kohën.