Čovek iz PokretaVetëvendosje nominovan je za odbor KAP-a

Vlada Kosova je predložila osam imena za odbor Javnog preduzeća “Kosovska agencija za privatizaciju“. Među njima je i Nazmi Mikullovci, koji je bio predsjednik Odbora za industriju Pokreta Vetëvendosje. Mikullovci je priznao za KALLXO.com da je bio član Pokreta Vetëvendosje. Na pitanje da li je dio LVV -a, rekao je da to nije jasno.

„Ne znam šta bih rekao, malo je nedefinisano. Bio sam samo u ekonomskom smislu, bio sam jednostavano član, čak ni neko vrijeme neko vrijeme. Bavio sam se samo ekonomskim pitanjima, u tom obliku sam učestvovao na sastancima, predstavljao sam Vetevendosje u tim razgovorima u emisijama. Ja sam ekonomista, cijeli život se bavim ekonomijom i oni su me takvog prihvatili”, izjavio je Mikullovci, ne želeći to dodatno produžavati.

Mikullovci, koji je dugo bio na čelu Javnog preduzeća “Trepča”, rekao je da ne zna da li je favorizovan za nominaciju za direktora odbora KAP -a.

Zajedno sa Mikulovcijem, Syzanom Dautaj-Surdulli, Mentor Hysenijem, Vjollca Jashari, Violetom Arifi-Krasniqi, Xhevdet Nezirajem, Halim Muqollijem i Avni Ajdinijem takođe su nominovane za odbor KAP-a. Premijer Kosova Albin Kurti rekao je da će ovo biti poslednji odbor KAP.

Go to TOP