Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Buci: Të gjithë banorët i përdori për lojë, edhe Santianën e Besin

‘Darka e të Nominuarve’ ka përballur banorët me njëri-tjetrin, ku nuk munguan as pyetjet e sikletshme e thumbuese.

Ylli Dervishit iu bë një pyetje rreth lojës së tij, për faktin se shpesh thuhet se i shfrytëzon konkurrentët.

“A i përdorë të gjithë banorët për lojë apo vetëm ata tek të cilët sheh diçka?”, ka qenë një pyetje drejtuar tij.
I njëjti theksoi se i përdor të gjithë për lojë, përfshirë edhe Santianën e Ylli Dervishin.
“I përdori të gjithë për lojë, varet prej ditëve se çfarë situatash prodhojnë ata. I përdori të gjithë ty (Besi) edhe Santianën, dhe gjithë të tjerët”, tha ai mes tjerash.
Me Santianën duket se ka rregulluar raportet sërish pas ngjarjes së tyre të fundit, ku u përfshinë edhe partnerët e tyre.

Ata filluan të distancohen nga njëri-tjetri pasi këtë ia kërkoi partnerja, Bucit.

Go to TOP