Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Blero i ashpër ndaj Edona Jamesit: Sikur që të kam mbështetur, do të të nxjerrë nga shtëpia

Blero dhe Edona James së fundmi kanë pasur një debat të ashpër mes tyre në Big Brother VIP Kosova 2.

Ishte Edona ajo që fillimisht i tha Bleros se do ta nxjerr jashtë shtëpisë, madje duke e quajtur manipulues.

“Besën po ta dha se ke me i kapë kuferat vet dhe ke me dalë. Kam me të bë horë, u kry më me ty”, i tha Edona.

Ndërsa, nuk mungoi as një kundërpërgjigje nga ana e Bleros, i cili i tha se ndonëse e ka mbështetur në fillimi tani do ta ‘nxjerr jashtë shtëpisë’.

“Kam me të nxjerrë jashtë, ashtu sikur që të kam mbështetë edhe kam me të nxjerrë”, i tha Blero.

Kujtojmë që në ditët e para të BBVK, Blero dhe Edona James kishin krijuar një raport të afër me njëri-tjetrin, madje këngëtari e quante motër.

Go to TOP