Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Azemi ia thotë në sy Albës: Nuk ndjej më asgjë

Azem Gagica ka shprehur haptazi pëlqimin për banoren e Big Brother, Alba Vukajn.

Ai deklaroi se dëshiron të ketë diçka më shumë me të dhe se e sheh si nënën e fëmijëve të tij.
Megjithatë, për bukuroshen nga Shkodra kanë shprehur pëlqim edhe dy konkurrentë të tjerë: Lumbardh Salihu e Blerando.
Teksa së fundmi Azemi ndodhej bashkë me Albën në tualet, ata po flisnin për Blerandon.
Alba tha se e sheh edhe atë edhe Blerandon vetëm si shokë dhe se nuk ka diçka tjetër në këtë mes.
“Dytë jemi të mirë. Nuk jam xheloz sepse më nuk ndjej asgjë”, ia ktheu Azemi.

Pas kësaj deklarate, Alba u shpreh se është e lumtur për vendimin e Gagicës, gjersa iu drejtua: “Shyqyr o Zot”.

Go to TOP