Kosova.info

A po bëhet e frikshme inteligjenca artificiale?

Nëse telefoni juaj hapet sapo t’ia afroni fytyrën, dhe nëse të paktën një herë në ditë përdorni makinat e kërkimit në internet, siç është Google, do të thotë se jeni të rrethuar me inteligjencë artificiale më shumë sesa e keni menduar.

Në këtë episod të podkastit Të flasim, diskutojmë për avancimin e inteligjencës artificiale, të mirat, jo të mirat, dhe nëse njerëzimi rrezikon të humbë kontrollin e saj.

escort mersin - izmir escort