A është Evropa në rrezik nga IS-K?

Kërcënimi terrorist është shumë më i lartë seç ka qenë për një kohë të gjatë, paralajmërojnë prej muajsh autoritetet në Evropë.

Sulmi terrorist pranë Moskës i ka rritur edhe më këto shqetësime dhe ka bërë që disa vende ta ngrenë alarmin e sigurisë.

Go to TOP