5 aksionet e mbrëmjes në NBA

Në mëngjesin e sotëm me kohën tonë lokale janë zhvilluar dy ndeshjet e para të fazës Play In në NBA, ku janë arritur këto rezultate:

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers 106-110 dhe Sacramento Kings vs Golden State Warriors 118-94.

Në këto dy takime kishte shumë aksione të bukura, nga të cilat NBA zgjodhi 5 më të mirat:

Go to TOP