Mbi 1 mijë e 500 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 1 mijë e 522 gjoba trafiku në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 383 tiketa për mos respektim të ligjit antiCOVID.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 15 persona si dhe 10 janë dërguar në mbajtje.

Go to TOP