Usher nuk ha kurrë bukë të mërkurave dhe kjo është arsyeja

Usher ka një zakon interesant dietik.

Artisti 45-vjeçar foli për rutinën e tij të ushqimit në një intervistë të fundit, duke përfshirë arsyen se pse ai nuk ha bukë kurrë të mërkurave.

“Unë agjëroj, jo për qëllime fetare, por është diçka që e praktikonte gjyshja ime”, tha këngëtari.

“Agjëroj të mërkurën. Zakonisht përpiqem të filloj rreth orës 23:00, një ditë më parë – pastaj gjithë ditën të mërkurën pa ngrënë, pos ujit”.

Në ditë të tjera të javës, Usher tha se ha lloje të ndryshme të ushqimeve.

Go to TOP