UNUM FESTIVAL Pre-Party sjell artistin më t’madh t’muzikës minimal “RARESH” këtë të shtunë në Prishtinë

Pas shumë netëve t’flakta po kthehemi prapë te vendi me njo ndër pre-party-t ma t’eger të UNUM Festival, me artistin më t’madh t’zhanrit minimal.

Kush tjetër veç RARESH.

Po surprizat Unum Festival spo i ndal ktu, këtë natë keni me përjetu një super B2B mes RARESH b2b CAP. E krejt ju qe veq jeni familiarizu me stilin minimal t’muzikes të dj’ve Ruman e dini që këtë natë s’bon me e humb asesi.

T’njohur për zgjedhjen e përsosur të këngëve dhe mikset, këta dy titane të zhanrit minimal do t’na udhëheqin në një udhëtim nëpër sferat më të thella të muzikës elektronike.

Por emocioni s’ndalet ktu. Përveç Raresh dhe Cap, n’këtë natë bashkohen Toyma dhe Anitë, secili duke sjellë stilin e tyre unik në miksim e me na mbajtë n’dance floor deri n’mengjes.

Ky pre-party është vetëm një dozë e një skene se çka na pret në këtë edicion në Unum Festival.

Pra, boni gati për të udhëtuar thellë në ritme minimaliste me RARESH b2b CAP, TOYMA, ANITË

Për krejt ju që nuk e keni dëgju asnjëher Raresh, më poshtë e keni një video me disa momente me Raresh në UNUM Festival.

https://vm.tiktok.com/ZMMqe34nr

Dhe mos harroni, krejt ju që merrni pjesë në Pre-Party do të keni mundësinë ekskluzive për të blerë biletat e UNUM Festival me një zbritje prej 40%.

Shihemi n’ZONE.

E shtunë, 27 prill, 2024

📍 ZONE CLUB

Powered by: Win Music Freedom

Go to TOP