Shpërthen Sara: “Vajzat e këtij edicionit janë bullizueset më të mëdha”

Duket se vajzat e “BBVA” nuk po e kontrollojnë vetën gjatë debateve.

Madje në një moment të fundit ato kanë eskaluar tërësisht.

Lidhur me këtë ish-banorja Sara Gjordeni ka reguar ndaj tyre ku ka veçuar vetëm Heidin.

Ajo shkroi se vajzat e këtij edicioni janë më bullizueset që ka [parë historia e ekranit shqiptar.

Ajo theksoi që vetëm kjo dhe Heidi nuk e kanë ofenduar kurrë në shtëpi dhe nuk kanë vendosur epitete.

Go to TOP