Selena Gomez rrugës për t’u bërë një nga njerëzit më të pasur në botë

Artistja e famshme Selena Gomez ka një pasuri me vlerë neto të raportuar prej 800 milionë dollarësh. Përvec një interpretuese, Gomez është gjithashtu një sipërmarrëse.

Ndërmarrjet e saj përfshijnë organizimin e shfaqjeve në “Food Netëork”, prodhimin ekzekutiv të projekteve hit si “Only Murders In the Building” dhe “13 Reasons Why” si dhe role në filma të suksseshëm.

Me pasurinë e saj artistja po i afrohet më shumë statusit të miliarderes. Ndikimi i Gomez shtrihet përtej argëtimit dhe bukurisë.

Si ambasadore e markës për kompani si Puma, Coach, Pantene, këngëtarja fiton vlerën më të lartë për postimet e sponsorizuara në mediat sociale, 1.7 milionë dollarë.

Go to TOP