Podkast me Viola fon Kramon: Çfarë është e ardhmja e dijalogut Kosovë – Serbi me ndërmjetësimin e BE-së?

Burim: Alternativna

Në epizodën e katërtë të podkastit “Kosovo Dispatch” Sbunker ka biseduar me anëtaren e Parlamentit Evropian dhe raportuesen e përherëshme për Kosovën.

Biseda është fokusuar në ndikimin e Josep Borrel dhe Miroslav Lajcak në fascilitimin e dijalogut Kosovë – Serbi, si dhe në përkushtimin dhe qasjen e kryministrit kosovar Albin Kurti dhe presidentit serb Aleksander Vučić.

Go to TOP