Motoçikleta shpie pakistanezen drejt pavarësimit

Në provincën veriperëndimore Kajber Paktunkva, në Pakistan, gratë dhe vajzat hasin në pengesa të vazhdueshme drejt barazisë gjinore, nga përfshirja në arsimim deri te të drejtat martesore.

Për Huma Hashmatin, studente universitare në Peshavar, rruga drejt arritjes së autonomisë më të madhe nis nga ngasja e motoçikletës së saj, një aktivitet jotradicional për gratë, i cili po merr këmbë ngadalë.

Go to TOP