Life Style - Funny

Keni dilema? Këto janë tri modelet aktuale më të njohura të flokëve!

Nuk është e pazakontë të kërkoni frymëzim tek yjet e famshme.

Faqja e internetit Tajmeeli ka analizuar pyetjet e kërkimit në anglisht nga përdoruesit e Google në të gjithë botën gjatë dymbëdhjetë muajve të fundit për të zgjedhur modelet më të popullarizuara të flokëve.

Vendi i parë: Billie Eilish

Sipas këtyre rezultateve, sensacioni i parë muzikor, është 19-vjeçarja Billie Eilish, modeli i flokëve i së cilës u klikua rreth 188.400 herë vitin e kaluar! Flokët e saj bionde platini dhe modeli retro gjithsesi janë të njohura këto ditë.

Vendi i dytë: Selena Gomez

Kjo 29-vjeçare nuk është e prirë për të bërë eksperimente: nga balluket e viteve ’70, deri te stilet e ftohta të viteve ’90, çdo model flokësh duket i mrekullueshëm për të. Prandaj, nuk është për t’u habitur që marka tregtare e yllit të ri, flokët e saj të errët, janë klikuar deri në 175.200 herë vitin e fundit!

Vendi i tretë: Ariana Grande

Aktorja dhe këngëtarja Ariana Grande është në vendin e tretë: modeli e saj i flokëve është klikuar gjithsej 170.400 herë në dymbëdhjetë muajt e fundit! Dhe kjo me gjithë faktin se ajo është më e njohur për modelin e saj të flokëve të dalluar: bisht i lartë.