“Je njeri i ulët, je si këta politikanët e shkretë” – Egla Ceno ‘shpërthen’ ndaj Jul Dedës

Julian Deda dhe Egla Ceno janë përfshirë në një debat të ashpër së fundmi me njëri-tjetrin.

Aktori i tha Eglës që tashmë ka vënë mend dhe nuk komunikon me ulërima, duke bërë që kjo e fundit të shpërthejë keq ndaj tij.

Pse Gjermania po dërgon trupa ushtarake në Lituani?

Nga ana tjetër, konkurrenti tregoi se i kishte thënë aktores që të ndryshojë, por ajo nuk ka pranuar.

Foto: Screenshot/Instagram

Pjesë nga biseda e tyre:

Egla: Ku e keni mësuar që të komunikoni me ulërima. Unë nuk jam vërë mend. Çfarë do të thuash me ke vërë mend? I trasformon gjërat, je i ulët.

Juli: Po pse ofendon?

Egla: Vazhdo e merru me Romeon se s’jë për mua lali.

Juli: Me kë të merrem, me ty?.

Egla: Me mua s’merresh dot.

Juli: Me ty nuk merrem se je skualifikuar.

Egla: Të kam qëndruar dhe larg dhe afër.

Juli: Nuk është faji im që ri je në këtë gjendje.

Egla: Të kam qëndruar dhe shumë afër.

Juli: Nuk kam se çfarë të të bëj.

Egla: Mirë zemër tani çohu dhe ik.

Juli: Të thash hajde të ndryshojmë, ti më thua unë nuk ndryshoj.

Egla: Nuk e thashë këtë. A e din si je ti? Je si këta politikanët e shkretë që ndryshojnë kështu.

Juli: Sapo ma ndryshove ti.

Egla: Je kaq i varfër dhe nuk do të bësh ndonjëherë hajr në atë që ke në mend po vazhdove kështu. Ishte një shans i artë për ty të tregosh veten. Unë jam e sigurtë që ti do të mbërrije lart, po ti s’je njeri, je i vogël.

Juli: Ke probleme, skam çfarë të të bëj

Go to TOP