Gnjilane: U napadu nožem jedna osoba izgubila život! (VIDEO)

Jedna osoba preminula od povreda zadobijenih u napadu nožem koji se dogodio pre nekoliko minuta u Gnjilanu. Napad se dogodio oko 13:15 u kafiću koji se nalazi u blizini srednjih škola u gradu. U vezi s tim pitanjem, glasnogovornik Regionalne policije Gnjilana Ismet Hashani rekao je za medije da su medicinske jedinice utvrdile smrt osobe na licu mjesta a da je policija Kosova uhapsila osumnjičenog u pomenutom napadu.

Nezvanično prema izjavama svjedoka za medij Gazeta Sinjali osumnjičeni i žrtva bili u kafeteriji “Viva” u Gnjilanu, gdje nakon spora došlo do napada gdje je žrtva I.C. M/Al/RKS 30-godišnjak ubijen nakon što ga je osumnjičeni Bardhyl Zeqiri M/Al/RKS izbo nožem po tijelu i na kraju prema izjavama očevidaca i u vrat.

“Nakon što su primili informacije, nadležne jedinice policije Kosova hitno su izašle na lice mesta. Dežurni ljekar takođe je došao na mjesto događaja gdje je mogao samo utvrditi smrt odrasle osobe. Policija Kosova uhapsila je osobu za koju se sumnja da je umešana u ovaj ozbiljan slučaj. Trenutno nisu poznati motivi i okolnosti koje su dovele do ovog ozbiljnog slučaja. Slučaj je prijavljen državnom tužiocu. Istraga u ovom ozbiljnom slučaju vode regionalne istrage policije u koordinaciji sa državnim tužiocem”, kaže se u odgovoru policije.

/Kosova.info

Go to TOP