Gjermania në zi për policin e vrarë

Qyteti gjerman, Mannheim është në zi.

Qytetarët janë të pikëlluar për oficerin e policisë i cili u vra nga një azilkërkues nga Afganistani të premten e kaluar.

Në treg, rreshta njerëzish qëndrojnë në radhë për të vendosur lule.

Një varg policie marshon përpara, duke ulur kapelet, kolegët dhe banorët që mblidhen për të bërë nderimet e tyre dhe për të reflektuar mbi një krim që ka tronditur Gjermaninë dhe ka ndezur përçarjet ndërsa njerëzit përgatiten të votojnë në zgjedhjet evropiane.

Go to TOP