Eskalon debati mes Meritonit dhe Eglës, kjo e fundit ia kap fytyrë

Meritoni dhe Egla debatojnë ashpër në oborrin e shtëpisë.

Egla e cila po tregohet një lojtare shumë e fortë dita-ditës, vazhdon të testojë durimin e secilit aty, por në veçanti të Meritonit.

Duket se Meritoni gjatë debatit e ka quajtur Eglën “teta”, dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer asaj.

Për shkak të kësaj ajo vazhdimisht ia kap faqen Meritonit gjatë debatit, duke thënë që ashtu tetot ia kapin faqet fëmijëve.

Kjo gjë ka shaktuar nervozizëm të madh te Meritoni i cili fillon duke bërtitur menjëherë.

Meritoni: Mos më kap për fytyre. Po më kap fytyrën që 10 herë.

Egla: Mos më thirr ‘teta’, se ne fëmijët kështu i trajtojmë. Kështu i kapim në shenjë dashurie.

Meritoni: Unë po flas dhe ti po më prek, a je normal, çfarë po bën?

Egla: Ti po më flet në mënyrë konfidenciale dhe po ma lejon ti që të të kap fytyrën, zemra tetës. Zemra tetës, kush të ka harruar ty këtu. Po ma jep konfidencën ti, majmun cirku.

Go to TOP