Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Do filloj edhe unë një histori dashurie” – Monika flet me Arjolën

Monikës nuk duhet se po i pëlqejnë dashuritë brenda shtëpisë, dhe ajo e bëri këtë shumë të qartë teksa bisedonte me Arjolën.

Ditën e sotme Monika ka biseduar me Arjolën në lidhje me “çiftet” që janë krijuar në këtë shtëpi duke i ironizuar ata.

Për këtë arsye ajo ka shprehur dhe dëshirën të fillonte një histori dashurie.

“Do të filloj dhe unë një histori dashurie. Ke për të më parë mua”, i tha Monika Arjolës me batutë.

“Aman se edhe ty të kishim mangut”, iu kthye Arjola duke qeshur.

Go to TOP