Çifti i famshëm i futbollit që luajnë për të njëjtin ekip, kanë një rregull në shtëpi që duhet ta respektojnë të dy

Çifti më i famshëm i dashurisë sportive sot, braziliani Douglas Luiz dhe zviceranja Alisha Lehmann, kanë një rregull në shtëpi që duhet ta respektojnë.

Domethënë, ata të dy luajnë për klubin Aston Villa dhe përpiqen të vizitojnë ndeshjet e njëri-tjetrit sa herë që u lejojnë angazhimet e tyre, por pavarësisht përfaqësimit të madh të futbollit në jetën e tyre, ata nuk e diskutojnë atë temë në shtëpi.

Ata vendosën të bëjnë një lëvizje të tillë sepse duan t’ia kushtojnë kohën e lirë gjërave të tjera të rëndësishme në jetën e tyre dhe të harrojnë futbollin të paktën për një kohë.

Meqë ra fjala, David Luiz mbërriti në Aston Villa nga Manchester City dhe luajti edhe për Girona dhe Vaso da Gama.

Këtë sezon ai luajti gjithsej 47 ndeshje në të gjitha garat dhe shënoi dhjetë gola me po aq asistime.

Ai ka arritur të luajë 12 ndeshje për kombëtaren braziliane deri më tani.

Go to TOP