Çfarë ndodhi me personin që e sulmoi Bebe Rexhën në skenë?

Pasi goditi Bebe Rexhën në kokë me një telefon të hedhur gjatë koncertit të saj të qershorit të vitit 2023 në New York City, Nicolas Malvagna mund t’i hiqen akuzat.

Në një seancë gjyqësore të 9 shkurtit, ai pranoi një ofertë që akuzat e tij të largoheshin pasi kishte kryer 40 ditë shërbim në komunitet, për sa kohë që ai nuk shkel një urdhër mbrojtjeje gjashtëmujore.

Malvagna ka qenë aktiv në shërbimin e komunitetit që nga incidenti dhe i tha gjykatës se avokati i distriktit të Manhatanit kishte ofruar “të lëvizte për një shtyrje për të menduar për shkarkimin”, sipas gazetës.

Sipas kallëzimit penal në atë kohë, Malvanga pasi u arrestua, pranoi se kishte hedhur telefonin dhe i tha policisë se mendonte se kjo do të ishte qesharake.

“Po përpiqesha të shihja nëse mund ta godisja me telefon në fund të shfaqjes, sepse do të ishte qesharake”, ishte shprehur ai.

Gjatë shfaqjes, telefoni e pati goditur Rexhën, duke i çarë vetullën, që më pas iu desh ta qepte.

Go to TOP