25 të vdekur në territoret e pushtuara të Rusisë, akuzohet Ukraina

Rusia ka akuzuar Ukrainën për bombardimin e territoreve lindore të pushtuara nga Rusia të Kherson dhe Luhansk të premten, duke lënë të paktën 25 të vdekur.

Kherson dhe Luhansk ishin ndër katër territoret ukrainase që Rusia pretendonte se kishte aneksuar në shtator 2022 pas pushtimit të saj në shkallë të plotë, raporton CNN.

Komuniteti ndërkombëtar, përveç Koresë së Veriut dhe Sirisë, nuk e njeh aneksimin.

Go to TOP