Zyrtarja e DASh-it: Burrat të përfshihen në diskutimet për mbrojtjen e grave në Kosovë

Zëvendësdrejtoresha e Zyrës së Sekretarit amerikan të Shtetit për Çështjet Globale të Grave, Katrina Fotovat, thotë për Radion Evropa e Lirë se mbështetja për zyrtarët e zbatimit të ligjit dhe mbështetja e trajnimet për prokurorët dhe gjyqtarët se si ta trajtojnë dhunën me bazë gjinore, mund ta ndihmojnë Kosovën në luftimin e kësaj dukurie.

Zyrtarja e lartë amerikane, gjithashtu, thekson rëndësinë e dialogut me familjet dhe të përfshirjes së burrave në diskutim.

Go to TOP