Kosova

Zyrtarizohet Hyseni – si koordinator

Zyrtarizohet emërimi i Skender Hysenit në cilësinë e Koordinator Shtetëror për Dialog – shkruan Kosova.info

Ja njoftimi zyrtar:

Duke u bazuar në platformën e Qeverisë së Republikës së Kosovës për dialogun me Serbinë, në mbështetje të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës të datës 1 korrik 2020, me qëllim të organizimit dhe të bashkërendimit institucional dhe ndërkombëtar të këtij procesi, kryeministri Avdullah Hoti sot ka emëruar z. Skender Hysenin Koordinator Shtetëror për Dialog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.