Kosova

Zyrtari i LDK-së kalon në AAK

Kryetar i nëndegës së LDK-së në Klinë Shemsedin Berisha ka kaluar në Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Këtë e ka bërë të ditur deputeti i AAK-së Daut Haradinaj .

“Shemsedin Berisha, intelektual dhe aktivist politik, deri më sot Kryetar i Nëndegës së LDK-së në Volljakë, Klinë, rrugëtimin politik ka vendosur ta vazhdojmë bashkë.

Koncepti 100% Kosovë është koncept fitues për forcimin e Kosovës.

Shemsedin, mirë se erdhe në shtëpinë tënde.DH”