Kosova

Zyra e Presidentit përkrah financiarisht projektin që synon luftimin e lajmeve të rrejshme duke bër identifikimin, analizimin dhe verifikimin e fakteve dhe burimeve “Factchecking-ks”

Projekti i regjistruar si organizatë jo qeveritare me emrin Factchecking-ks”, që ka për synon luftimin e lajmeve te rrejshme duke bër identifikimin, analizimin dhe verifikimeve të fakteve dhe burimeve, ka marr përkrahjen nga zyra e Presidentit të Kosovës me një shumë simbolike prej 4000 euro, raporton Kosova.info.

Kështu e ka informuar publikun, drejtuesi i këtij projekti, Mentor Hoxhaj. Deri më tash ky hap është vlerësuar shumë nga lexuesit kosovarë, dhe është mirëpritur edhe nga mediat një punë e tillë. Por, për të pasur sukses në këtë rrugë, kërkohet mbështetje edhe më e madhe nga institucionet e Kosovës.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483