Kosova

Zymrie Dakaj nga Klina është diagnostikuar me leukemi akute, ka nevojë për ndihmë financiare

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës, është diagnostikuar me leukemi akute dhe shërimi i saj është i pamundur në Kosovë.

Ajo tashmë është dërguar në Turqi për shërim por shuma e kërkuar nga spitali atje prej 200 mijë eurove është e pa përballueshme për familjen.

Andaj kërkohet ndihma e secilit që ka mundësi të kontribuojë me 1 euro nëpërmjet një sms në Vala në numrin 55101.

Ndihma juaj do të thotë shumë për Zymrien dhe familjen e saj.