Show Biz

Ziza me trupin e ‘çmend’ artistin në një klub nate në Dubai

Është një nga modelet më seksi shqiptare.

Së fundmi, Ziza Pajaziti po qëndron në Dubai dhe atje po viziton vende të ndryshme, shkruan Syri Kosova.

Ajo ka qenë në një klub nate dhe vëmendjen ia ka marrë edhe artistit që përformonte.

Duke kënduar, artisti e shikonte dhe bënte gjeste karshi Zizës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.