Kosova

Zhduket një vajzë nga Hajvalia

Policia e Kosovës ka njoftuar se është zhdukur një person gjatë ditës së djeshme, shkruan kosova.info.

Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.