Kosova

Zhduket një vajzë nga Gjilani

Policia e Kosovës ka njoftuar se një vajzë nga Gjilani është zhdukur gjatë ditës së djeshme, shkruan kosova.info.

Me 11.11.2019 ankuesi mashkull K/Shqiptare ka raportuar se vajza e tij femër K/Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.