Kombëtare

Zhduket një vajzë e mitur në Lipjan

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person është zhdukur gjatë ditës së djeshme në Lipjan, shkruan Kosova.info.

Ankuesja femër, ka raportuar se përderisa ishte me vajzën e saj viktimën femër, moshë e mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Policia është duke e hetuar rastin.