Kombëtare

Zhduket një person nga Suhareka

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person nga Suhareka është zhdukur, shkruan Kosova.info.

Me datën 07.10.2019 ankuesi mashkull K-Shqiptar ka njoftuar se djali i tij viktima mashkull K-Shqiptar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.